Skip Navigation Links
Medlemslogin Opret profil

 

Mangler du et sjovt indslag til:                Børnefødselsdagen, noget udfordrende på   fodboldlejren, et anderledes indslag til en polterabend,damefrokosten, fødselsdagen, jubilæumet eller firma arrangement, så se her:

Mit navn er Ida og jeg er 20 år gammel. Jeg startede min dansekarriere som 2 årig hos dance4all.dk og har siden da beskæftiget mig med en række forskellige stilarter. Mine forcer ligger helt klart i disco og hip hop, som jeg gennem tiden har danset på højt konkurrence niveau. Derudover har jeg stor erfaring med børnedans, som jeg også finder stor glæde ved.

Min største kompetence ligger i stilarten jitterbug. Her har jeg sammen med min dansepartner rejst verden rundt og vundet flere verdens- og europamesterskaber. Det er derfor også muligt at booke mig til jitterbug/boogie/swing med min partner.
 
I 2018 tog jeg uddannelsen i Ballroom fitness for parkinson ramte og den almindelige Ballroom fitness uddannelse. Ballroom fitness er en form for fitness, hvor der er fokus på de klassiske danse inden for standard og latin.
Hvis noget af overstående har vækket din interesse eller du ligger inde med nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail:
idasandpedersen@gmail.com
 


Nyheder

Kommende arrangementer

Se Eventoversigt