Skip Navigation Links
Medlemslogin Opret profil
Instruktør
Ida Sand Pedersen
Beskrivelse
Ida er en sød, smilende udadvendt kvinde på 20 år. Hun startede sin dansekarriere hos dance4all som 2 årig og har siden da beskæftiget sig med diverse stilarter. Ida har en lang turneringskarriere bag sig som bla. danmarksmester i hip hop og disco samt danmarks-, europa- og verdensmester i jitterbug, bugg og mixing blues. Ida nyder glæden ved at danse og er ivrig efter at give denne danseglæde videre. Hun er opsat på at få det bedste frem i sine elever, samtidig med at det skal være sjovt at gå til dans. Det er vigtigt for hende, at der altid er godt humør og sved på panden på hendes hold. I 2018 har Ida taget Uddannelsen i Ballroom fitness for parkinsonramte samt den almindelige ballroomfitness uddannelse. I september i år påbegynder Ida sin tredje sæson som instruktør hos dance4all og skal både undervise i Asnæs og i Ringsted.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicklas Troensegaard
Beskrivelse
Nicklas er 22 år gammel, udadvendt og glad af sind. Han elsker at danse og det vil han meget gerne give videre til andre. Derfor har man nu mulighed for, at få en festlig, underholdende og lærerig undervisning af ham inden for hip hoppen`s genre . Nicklas har præsteret særdeles godt i voksenrækken, både i indland og udland. Han har bl.a. vundet Danmarks- Europa- og Verdensmesterskabet op til flere gange, Dancer Of The Year, Guldbarprisen og en 2 plads til Dutch Open. Nicklas glæder sig meget til at undervise endnu en sæson hos Dance4all og give al hans viden og erfaring videre. Så hvis man er frisk på noget sjov og sved på panden, glæder han sig til at byde jer velkommen til hans timer
Se hele beskrivelsen
Cecillie Betting
Beskrivelse
Cecillie er en meget dygtig mavedanser på 23 år. Hun har danset mavedans siden 2008 og undervist hos Dance4all.dk de sidste 5 år. Hun har derudover også danset Bellyfunk, Girlystyle, Jitterbug, været hjælpetræner på West Coast Swing-holdet og undervist i børnedans i 5 år.
Hun har vundet med sin gruppe Elhelwen - en 3 plads i 2015 og en 2 plads i 2017 til Danish Open Bellydance, hvor hun også har opnået en god placering, som solodanser i Tomorrow Stars. 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Andersen
Beskrivelse
Emma Andersen er 18 år gammel og startede allerede sin karriere som 2 årig med børnedans. Det udviklede sig senere til forskellige stilarter, som Standard og latin, Hip Hop, West Coast Swing, Rock og jitterbug.
Hun har en turneringskarriere som har ført til flere vundne Sjællands-, Danmarks- og Europamesterskaber. Hun har også deltaget til VM i Latin, West Coast Swing og Jitterbug, med fremragende resultater.
Emma elsker den følelse af glæde, som dansen giver, og vil gerne dele den med andre danseglade elever.
Emma har fået sine egne hold i Ramasjang, Disney, Standard og Latin, Rock og Jitterbug.
Emma har også taget uddannelsen i Ballroom Fitness i 2018 og skal også have sit eget Ballroom Fitness hold, når den nye sæson starter.
Se hele beskrivelsen
Marius Andersen
Beskrivelse

Marius er 21 år og er underviser her hos os. Han underviser i West Coast Swing og assisterer efter nødvendighed i stilarter, som Jitterbug, Boogie Woogie, Standard og Latin danse.

Marius startede med at danse Standard og Latin, hvor det blev til mange medaljer og rejser til destinationer rundt om i Europa. Efter det eventyr var slut, startede han med at danse Jitterbug som senere udviklede interesse for West Coast Swing. Det har ført til en 2. plads ved VM i Jitterbug og i West Coast Swing sammen med hans søster og undervisningspartner Emma.


Se hele beskrivelsen
Puk Nielsen
Beskrivelse
Puk er en udadvendt og imødekommende kvinde på 22 år, som elsker at give sin danseerfaring videre til andre. Hun har danset siden hun var 3 år gammel og har deltaget i et utal af danseturneringer igennem de sidste 12 år. Hun er bl.a. tidligere Danmarksmester i Standard og Latin og i kombi.
Hun er uddannet i IDA i 2016 og har en Spahi Education fra 2017.
Det er hendes første år som instruktør hos Dance4all.dk og hun glæder sig rigtig meget til at møde sine nye elever og give sin viden fra sig. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Milvang Grønager
Beskrivelse
Camilla Grønager som er 20 år gammel, startede hendes danse karriere som 5 årig. Hun har både danset disco og flere forskellige typer af  hiphop gennem årene. De seneste par år, har hun især beskæftiget sig med Dance Hall og Girly Style indenfor hiphop.
Før i tiden konkurrerede hun i både solo og duo med hendes danse partner Louise Christiansen, indenfor både hiphop og disco. Derudover har hun i flere år været med på mega crews indenfor hiphop og bl.a. vundet guld, sølv og bronze til DM i årene 2014-2016, samt kvalificeret sig til VM i Las Vegas.
 
I Camillas timer kan man være sikker på at blive udfordret på det niveau man nu er på, samtidig med, at der er altid plads til både grin og hygge. Hun har en evig danseglæde og brænder for at give denne glæde videre til hendes elever.
Sæsonen 18/19 er den tredje sæson Camilla underviser, men det er hendes første år hos Dance4All. Hun skal sammen med Louise have MGP, disko, hiphop, MTV/Girly og Funky Mama''''''''''''''''s, hvilket alt sammen kommer til at foregå i Vordingborg.
Se hele beskrivelsen
Louise Kruse-Christiansen
Beskrivelse
Louise Christiansen er en sød og imødekommende pige på 20 år. Hun har danset de sidste 11 år og har derfor en del erfaring indenfor dvs. dansestilarter. Louise har arbejdet som danse instruktør de sidste 2 år med stor succes, så derfor glæder hun sig til, at blive instruktør hos Dance4All for første gang i år. Det Louise elsker ved at undervise, er at give danse glæden videre til hendes elever. Det vigtigste for hende er, at hendes elever har det godt og at de synes det er sjovt at danse i hendes timer, samt at de lærer noget nyt og udvikler sig. Louise synes selv, at det bedste ved at undervise, er at se den udvikling hendes elever gennemgår. Louise kommer til at undervise i MGP, Hiphop, Disco, MTV/Girly og Funky Mama’s. Hun skal undervise sammen med Camilla Grønager i Vordingborg og de glæder sig rigtigt meget til at starte danseholdene op og byde de nye elever velkommen. Louise har både konkurreret solo og med sin duo partner Camilla, i både hiphop og disco, da de var yngre. Derudover har de konkurreret med deres Mega crew hold, hvor de har vundet henholdsvis guld, sølv og bronze til DM i Hiphop International DK i årene 2014-2016, og de har desuden kvalificeret sig til VM i Las Vegas.
Se hele beskrivelsen
Christina Linddahl Jonassen
Beskrivelse
Christina underviser i - gå i byen dans, vild med dans og Ballroom Fitness. 
Hun har danset discodans og flamingodans som barn og har været beskæftiget en del med musik og dans igennem hele sin barndom.
Som voksen blev hun inspireret af den orientalske dans, som hun har danset siden 2008.
Ved siden af sin beskæftigelse i psykiatrien har hun beskæftiget sig en del med bevægelse og musik og har i den forbindelse en uddannelse som bevægelsesambassadør.
 
Hun har undervist igennem de sidste 5 år på dance4all.dk, sammen med sin mand John Jonassen, hvor de har undervist i standard latin, jitterbug, Lindy hop, West Coast Swing og Salsa
Christina har taget Ballroom Fitness - uddannelsen og Ballroom Fitness for parkinsonramte i 2018.
 
Til sæson 2018/19 skal hun være assistent på standard latin holdene, have sit eget ballroom fitness hold og specialhold for voksne i gå i byen dans. Christina sørger desuden for, at det adminstrative, indretningen og at de praktiske ting er i orden på danseskolerne.
Se hele beskrivelsen
John Rinaldo Jonassen
Beskrivelse
Underviser i Rock, Jitterbug, gå i byen dans, vild med dans og Ballroom Fitness.
Igennem årene har John haft rigtig mange par, der er blevet danmarks-, europa- og verdensmestre i kategorierne Jitterbug og Rock.
For år tilbage, var John selv dansk mester i Jitterbug og Rock og har deltaget i et hav af internationale turneringer.
John begyndte sin dansekarriere som 4-årig og har gennem tiden, danset standard- og latinamerikanske danse, bl.a. 10 år hos Britt Bendixen, samt 2 år hos Henckell dans. Senere dansede John Jitterbug og Rock. 
John stoppede sin aktive karriere som 26-årig, tog derefter danselæreuddannelsen og har undervist lige siden.
På voksen/ægteparholdene går John meget op i det sociale og hyggelige, samtidig med, at de lærer noget mens ungdomsholdene også skal hygge sig og have det sjovt med at lære, men samtidig udvikle det talent de har.
De små børn på hans børnehold, skal også have det sjovt, og dansen skal leges ind i dem. Det er nemlig her, at talent og udvikling forekommer.
 
Se hele beskrivelsen
Assistent
Annika Kardel
Beskrivelse
Annika Kardel har danset siden hun var 3 år, alt fra standard/latin, jazzballet, akrobatik, stepdans, ballet, zumba, jitterbug og West Coast Swing.
Om lidt kan hun også tilføje ballroom fitness til listen.
Hun har sammen med sin mand været til EM i jitterbug og West Coast Swing, hvor de har opnået en 2 plads i begge danse.
At danse gør Annika glad og giver livsglæde og det er ikke kun for hende selv, for i fremtiden vil hun nyde at dele sin danseglæde med eleverne i Ringsted.
Annika Kardel skal undervise i sæson 2018/19 på hold 11, vild med dans, for voksne begynder/let øvet 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Benjamin Høfft Nørrestrand
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kimmie Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Emma Andersen
Beskrivelse
Emma Andersen er 18 år gammel og startede allerede sin karriere som 2 årig med børnedans. Det udviklede sig senere til forskellige stilarter, som Standard og latin, Hip Hop, West Coast Swing, Rock og jitterbug.
Hun har en turneringskarriere som har ført til flere vundne Sjællands-, Danmarks- og Europamesterskaber. Hun har også deltaget til VM i Latin, West Coast Swing og Jitterbug, med fremragende resultater.
Emma elsker den følelse af glæde, som dansen giver, og vil gerne dele den med andre danseglade elever.
Emma har fået sine egne hold i Ramasjang, Disney, Standard og Latin, Rock og Jitterbug.
Emma har også taget uddannelsen i Ballroom Fitness i 2018 og skal også have sit eget Ballroom Fitness hold, når den nye sæson starter.
Se hele beskrivelsen
Christina Linddahl Jonassen
Beskrivelse
Christina underviser i - gå i byen dans, vild med dans og Ballroom Fitness. 
Hun har danset discodans og flamingodans som barn og har været beskæftiget en del med musik og dans igennem hele sin barndom.
Som voksen blev hun inspireret af den orientalske dans, som hun har danset siden 2008.
Ved siden af sin beskæftigelse i psykiatrien har hun beskæftiget sig en del med bevægelse og musik og har i den forbindelse en uddannelse som bevægelsesambassadør.
 
Hun har undervist igennem de sidste 5 år på dance4all.dk, sammen med sin mand John Jonassen, hvor de har undervist i standard latin, jitterbug, Lindy hop, West Coast Swing og Salsa
Christina har taget Ballroom Fitness - uddannelsen og Ballroom Fitness for parkinsonramte i 2018.
 
Til sæson 2018/19 skal hun være assistent på standard latin holdene, have sit eget ballroom fitness hold og specialhold for voksne i gå i byen dans. Christina sørger desuden for, at det adminstrative, indretningen og at de praktiske ting er i orden på danseskolerne.
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Kommende arrangementer

Se Eventoversigt