Skip Navigation Links
Medlemslogin Opret profil
John Rinaldo Jonassen
Beskrivelse
Underviser i Rock, Jitterbug, West coast swing, Vild med dans og Ballroom Fitness.
Igennem årene har John haft rigtig mange par, der er blevet danmarks-, europa- og verdensmestre i kategorierne Jitterbug og Rock.
For år tilbage, var John selv dansk mester i Jitterbug og Rock og har deltaget i et hav af internationale turneringer.
John begyndte sin dansekarriere som 4-årig og har gennem tiden, danset standard- og latinamerikanske danse, bl.a. 10 år hos Britt Bendixen, samt 2 år hos Henckell dans. Senere dansede John Jitterbug og Rock. 
John stoppede sin aktive karriere som 26-årig, tog derefter danselæreuddannelsen og har undervist lige siden.
På voksen/ægteparholdene går John meget op i det sociale og hyggelige, samtidig med, at de lærer noget mens ungdomsholdene også skal hygge sig og have det sjovt med at lære, men samtidig udvikle det talent de har.
De små børn på hans børnehold, skal også have det sjovt, og dansen skal leges ind i dem. Det er nemlig her, at talent og udvikling forekommer.
 
Se hele beskrivelsen
Kimmie Hansen
Beskrivelse
Kimmie Hansen er en glad og frisk kvinde på 26 år, som startede med at danse da hun var 4 år. Hun har haft en danse karriere i flere forskellige stilarter som standard, latin, disco, hip hop, ballet, rock og jitterbug. Heriblandt har hun vundet Sjællands-, og Danmarksmesterskaber, samt deltaget til Europa- og verdensmesterskaber hvor der er høstet sølv og bronze pokaler hjem.
Kimmie har altid fundet glæde i dansen og holder derfor rigtig meget af at hjælpe med at undervise og give den glæde videre til andre.
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Kommende arrangementer

Se Eventoversigt